zentrada & TradeSafe FAQ

 

Mit kínál nekem az ingyenes zentrada-tagság ?

 

Hogyan működik a rendelésbonyolítás a zentrada-n a TradeSafe-fel?

 

Milyen plusz szolgáltatásokat nyújt nekem a Professional Membership ?

 

Kell-e jutalékot fizetnem ?

 

Ki lehet tagja a zentrada.network-nek ?

 

Hogy találom meg leggyorsabban a legjobb ajánlatokat ?

 

Mit nyújt nekem a zentrada eMail-Info szolgáltatás ?

 

Milyen biztonságot kapok a zentrada&TradeSafe rendelések során ?

 

Biztonságban van-e a pénzem a TradeSafe-nél ?

 

Mit tegyek szállítási problémák esetén ?

 

Hogy működik a TradeSafe-Rendelésbonyolítás ?

 

Miért nem tudok a zentrada-n egy lépésben rendelni ?

 

Hogy kapom vissza a pénzemet utólagos kedvezményeknél ?

 

Hogy tudok leghatékonyabban utánrendelni ?

 

Hogy működik a vásárlás külföldről ?

 

Hogy kommunikálok a külföldi felkínálóval ?

 

Hogy tudok külföldről áfa nélkül vásárolni ?

 

Hogy tudok én is a zentrada-n keresztül terméket felkínálni és eladni ?

 

Hol tudom a belépési adataimat aktualizálni ? 

Mit kínál nekem az ingyenes zentrada-tagság?

 

A zentrada-network az internetre épült, szabad vásárlói hálózat, ami kisebb semleges kereskedőknek is lehetőséget nyújt egész Európából vezető beszállítóknak termékeit megkeresni , árakat összehasonlítani és a TradeSafe-Rendelésbonyolításon keresztül, kockázat és nyelvtudás nélkül érdekes termékeket beszerezni a viszonteladáshoz.

A zentrada&TradeSafe használata kereskedelmi vásárláshoz a Basic-Membership keretén belül teljesen díjmentes, a tranzakciók jutalékmentesek a vásárlók részére !!

A zentrada.Team dolgozói és irodái 7 európai országban munkaidőn belül szívesen állnak rendelkezésre információkkal a rendelésbonyolításhoz, kérdésekkel és problémákkal kapcsolatban telefonon és e-mail útján.

Hogy Önnek a legjobb árakat tudjuk kínálni a zentrada.network a felkínáló által fizetendő alacsony tranzakciós költségekből tartja fenn magát, valamint a szívesen használt Professional-Membership tagdíjából, amely további nyereséges szolgáltatásokat, információkat és funkciókat kínál.
vissza

Hogyan működik a rendelésbonyolítás a zentrada-n a TradeSafe-fel?

 

A TradeSafe egy ingyenes rendelésbonyolítási szolgáltatás a vásárlók részére a zentrada.network-n, melyet a zentrada.network GmbH & Co KG anyacége a Schimmel Media Verlag GmbH & Co KG üzemeltet. Az Ön zentrada-tagságával automatikusan jogosult a TradaSafe szolgáltatásra is.

A TradeSafe a nemzetközi nagykereskedelem igényeire lett kifejlesztve és 100% biztonságot nyújt Önnek kereskedelmi üzletkötéseihez minden nagyságrendben egész Európában.

HU-TradeSafe-Buyer-Protection

A TradeSafe 3 egyszerű elv alapján garantálja Önnek a lehető legnagyobb megelégedést és biztonságot.

 • Kosarából elektronikus úton ajánlatot kérhet a felkínálótól, majd ezt követően a tud a szállítási feltételeket és minden költséget tartalmazó kötelező érvényű Rendelési ajánlat alapján rendelni.
 • A rendelés összegét mindig a TradeSafe-nek fizeti a szállítási megbízás érdekében. A felkínáló csak sikeres kiszállítás igazolását követően vagy az igazolás hiányában, egy meghatározott határidőn belül kapja meg a pénzt.
 • A felkínálók kötelezve vannak a legjobb ár megadására
  HU-BestPrice-Garantie
  A TradeSafe-bonyolítással nem csak egy 100%-os vásárlói védelmet és szolgáltatást garantálunk Önnek a zentrada-n keresztül folytatott nagykereskedelmi vásárlásai során, hanem a vásárlás időpontjában a felkínáló által megadott legjobb termékárat a vásárolható mennyiségnél, csökkentve egy esetleges akciós-, ügyfél-, vagy különleges kedvezménnyel.
  (A törzsvásárlói kedvezmények egy már meglévő üzleti kapcsolatnál egyedi esetekben a felkínáló részéről kivételt képezhetnek.)
  Amennyiben a felkínálói-feltételek ellenére Ön ár hátrányt észlel, jelezze a sikeres kiszállítás igazolása előtt és mi gondoskodunk annak visszatérítéséről.
   
vissza

Milyen plusz szolgáltatásokat nyújt nekem a Professional Membership?

Egy kedvező érves díj ellenében, nettó 27.500,-HUF, a Professional-Membership kibővített funkciókat kínál Önnek, mint pl. felkínálótól független ár-összehasonlítás, háttér információk a beszállítókról, a felkínált termék népszerűségi mutatója, és a zentrada.Card –t hozzáféréssel az egyedi kedvezmény kínálatokhoz a zentrada-partnerektől.

A németországi Professional-Member –k 14 naponta postai úton kézhez kapják a zentrada.magazin-t.

A Professional Membership igényléséhez kövesse a „Tovább az előfizetéshez“ folyamatot az Ön zentrada-fiókjában.
vissza

Kell-e jutalékot fizetnem?

Nem – a zentrada használata a vásárlások folyamán, a TradeSafe-n keresztül történő bonyolítás során, valamint a Vásárlói-védelem a vásárlók részére jutalékmentes és a Basic-Membership keretén belül egyéb díjaktól is mentes. A zentrada reklámokból, a Professional-Membership díjakból és kis részben a felkínálók által fizetendő sikerdíjakból tartja fenn magát. Ezek alacsony összegek és a zentrada.network felkínálói kötelezve vannak arra, hogy a TradeSafe-bonyolítás során a legjobb áraikat kínálják Önnek.


vissza

Ki lehet tagja a zentrada.network-nek?

Mindenki, aki vállalkozást gyakorol, vagy hasonló státusszal rendelkezik (pl. egyesületek, szövetségek…) és nagy mennyiségben termék felvásárlási engedéllyel rendelkezik.

A vásárlás magán felhasználásra, vagy használatra vállalkozók esetében is kizárt. A zentrada.network-n történő regisztrációval igazolja az Ön kereskedelmi felhasználását és státuszát a zentrada&TradeSafe használathoz. A Fogyasztóvédelmi Törvények felhasználása kizárt. Amennyiben kétség merül fel az Ön identitását, vagy kereskedelmi felhasználását követően a zentrada-nak jogában áll Önt a hozzáférésből kizárni, vagy a megfelelő igazolást bekérni.
vissza

Hogy találom meg leggyorsabban a legjobb ajánlatokat?

Amennyiben tudja, hogy mit keres, abban az esetben használja egyszerűen a kereső-funkciót a megfelelő kereső-kifejezés beírásával. Ezáltal, mint bejelentkezett tag, hozzáférése van minden, a TradeSafe-n keresztül is rendelhető ajánlathoz, felkínálóhoz és árhoz. Csak olyan portálon, mint a zentrada lehetséges egész Európából különböző nagykereskedők árainak összehasonlítására .

Az egyszerűsített ár-összehasonlítás lehetőségével még több pénzt tud megtakarítani a „Professional Membership“ keretén belül a lényegesen megkönnyített és különleges funkciók támogatásával.

Ha termékötleteket és új trendeket keres használja a Termékcsoport összesítőt a bal oldali oszlopban, vagy az Ön témájának megfelelő Vásárlók-Világa kategóriát. Az itt található ajánlatok egy különleges Performance-Index (PFI – népszerűségi index) szerint vannak listázva, ami tükrözi azok népszerűségét. Ezen felül láthatja a Bestseller-ket és az igazán sikeres felkínálókat minden termékcsoportban. Így a zentrada-val egyedülálló lehetősége van felkínálóktól független és indirekt tapasztalatra szert tennie a kereskedelmi történésekből és a tagok szokásaiból .

Ezek az egyedülálló előnyök a zentrada felkínálók Shop-jaiban és Salesroom-jaiban is rendelkezésre állnak.
vissza

Mit nyújt nekem a zentrada eMail-Info szolgáltatás?

A teljesítmények és az ajánlatok fejlesztése a zentrada.network-n rendkívül gyorsak. Naponta több ezer ajánlat kerül aktualizálásra, vagy újak felhelyezésére és természetesen a legjobb ajánlatok gyorsan eladásra kerülnek.

A zentrada-Info szolgáltatáson keresztül automatikusan és naprakészen informálásra kerül a legfontosabb ajánlatokról és témákról. A zentrada-n lehetősége van „Alerts“ beállítani felkínálóhoz, márka nevekhez és kereső kifejezésekhez, hogy ezek alapján automatikusan értesüljön az új ajánlatokról e-mailen keresztül. Így nem marad le az új ajánlatokról és mindig informált lesz. A hírlevél szolgáltatás karbantartójában a MyZentrada alatt a szolgáltatások személyre szabottan, az Ön igényeire konfigurálhatja vagy deaktiválhatja. Kérjük, gondoskodjon róla, hogy e-mail címe mindig elérhető legyen. Amennyiben e-mailjeinket nem tudjuk kézbesíteni, a kézi reaktiválásig e-mail címe az e-mail-küldéshez deaktiválásra kerül.

Mint németországi Professional-Member 14 naponként postai úton kézhez kapja a zentrada.magazin-t. Ebből mindent megtudhat a legújabb trendekről, témákról és a nagy cégekről a német nagy- és kiskereskedelemben.

vissza

Milyen biztonságot kapok a zentrada&TradeSafe rendelések során?

A TradeSafe az Ön vásárlói-management szolgáltatása a zentrada.network-n és a nagykereskedelmi online vásárlások igényeinek megfelelően lett kifejlesztve Európában. A rendelés- és fizetésbonyolítás a TradeSafe-n keresztül biztosítja és garantálja Önnek, hogy azt a terméket fogja megkapni, amit megrendelt.

Nem megfelelő termékleírásnál, szállítási károknál, más vagy hiányzó termék esetén, kései szállításnál vagy szállítás elmaradásnál jelentse problémáját a TradeSafe bonyolításban, és pénzének kifizetése az eladó felé azonnal zárolásra kerül és egy zentrada/TradeSafe munkatárs közvetítőként segít a megoldásban. Az egyedülálló TradeSafe bonyolítási szolgáltatás a felkínálót és a vásárlót is támogatja és kockázat mentes üzletkötéseket kínál tekintet nélkül a különböző nyelvekre, különösen az egyéb ÁSZ feltételekre és az országok jogszabályaira .
vissza

Biztonságban van-e a pénzem a TradeSafe-nél?

A TradeSafe a tranzakciók kifizetését a Rendelésbonyolítás során a saját üzletkötés közvetítési megbízásaként bonyolítja kezességvállalással a TradeSafe-ÁSZF-nek és a TradeSafe-szabályoknak megfelelően.

A biztonság növelése érdekében a TradeSafe-t a zentrada anyavállalata a Schimmel Media Verlag GmbH & Co KG üzemelteti. Rendelkezik a szükséges 500.000 Euro felelősségi tőkével és hosszú évek óta sikeres a piacon.

Pénze a TradeSafe-n keresztül egy „tulajdoni-társaságban“ nagyobb üzleti kockázat nélkül lesz kezelve és ezáltal a kibővített személyes kezességvállalás mellett az üzemeltető részéről a lehető legjobban védve üzleti kockázatok ellen és gyakran jobban biztosítva, mint a beszállító részéről.
vissza

Mit tegyek szállítási problémák esetén?

Amennyiben rendelése 10 munkanapon belül a kiszállítási igazolás után nem érkezik meg, vagy a kiszállított áru nem a rendelés szerint érkezett meg, abban az esetben a megadott határidőn belül jelentsen problémát az erre a célra kialakított linken keresztül az Ön TradeSafe-fiókjában.

Rendelésének kifizetése és elszámolása leállításra kerül és TradeSafe munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot annak érdekében, hogy a problémát és a megoldást Önnel megbeszélje.
vissza

Hogy működik a TradeSafe-Rendelésbonyolítás?

A nagykereskedelmi rendelésbonyolítás merőben különbözik a magán vásárlásoktól és az egyedülálló TradeSafe Rendelésbonyolítás a lehető legjobban erre került kialakításra.

 • - Gyűjtse össze a termékeket a Kosarába a zentrada-Shopokból és Salesroomokból
 • - A TradeSafe Kosár-karbantartójából indítson egy nem kötelező érvényű ajánlatkérést a felkínáló felé, továbbá a Chat funkcióban további kérdéseket, vagy ár elképzeléseket közölhet a felkínálóval.
 • - A felkínáló összeállítja Önnek a kötelező érvényű ajánlatát, amely tartalmazza a termékek szállíthatóságát, a szállítási időt, a szállítási költséget és az áfa kezelésre vonatkozó információkat (pl. a közösségi adószám (UID) ellenőrzése)
 • - Ön e-mailen keresztül értesítésre kerül, ezt követően ellenőrzi a rendelési ajánlatot, a TradeSafe-n keresztül rendel és a tranzakció összegét átutalással, hitelkártyával… kifizeti a zentrada/TradeSafe részére. A TradeSafe az összeg beérkezését követően megbízza a felkínálót a kiszállítással és megőrzi az Ön pénzét a sikeres szállítási igazolásig.
 • - A kiszállítási igazolást követő 10 napja van a TradeSafe- Rendelésbonyolításon belül a sikeres szállítást igazolni, vagy problémát jelenteni, ellenkező esetben a tranzakció automatikusan elszámolásra kerül. A felkínáló számláját a kiküldött csomagnak tartalmaznia kell.
 • - Lehetséges problémákat feltétlen időben a rendszer Probléma-jelentése linkén keresztül jelentse. A kifizetés leállításra kerül és felvesszük Önnel a kapcsolatot a megoldás érdekében.
vissza

Miért nem tudok a zentrada-n egy lépésben rendelni?

A nagykereskedelmi rendelések bonyolítása komplikáltabbak és összetettebbek, mint a magán vásárlások bonyolítása, ezért nem összehasonlíthatók. Az elégedett bonyolítás érdekében fontos, hogy az összes nyitott kérdések még a rendelés előtt tisztázásra kerüljenek.

Szállítható mennyiség, szállítási idők, szállítási költségek, esetenként mennyiségi kedvezmény és áfa-kezelés (külföldi rendelés esetén – közösségi adószám) tapasztalataink alapján csak egy aktuális lekérdezésen keresztül lehetséges egy személyre szabott kötelező érvényű rendelési ajánlattal. A rendelési eszköz csak így definiálható és így tudjuk a TradeSafe keretein belül biztonsággal garantálni.
vissza

Hogy kapom vissza a pénzemet utólagos kedvezményeknél?

Amennyiben pl. hiányzó mennyiség következtében utólagos kedvezmény kerül megállapításra, a TradeSafe szeretné ezt a jóváírást Önnek amilyen gyorsan csak lehet visszatéríteni.

Ön felkérésre kerül, vagy lehetősége van már előre, hogy banki adatai a „MyZentrada – MyAccount“ alatt SEPA-formátumban IBAN-nal és BIC (Swift) kóddal együtt megadja. A kedvezmények hetente többször kerülnek átutalásra. A banki adatok kizárólag visszafizetésre szolgálnak.

vissza

Hogy tudok leghatékonyabban utánrendelni?

Normális körülmények között a zentrada.network-ről rendelt árut rövid időn belül továbbadja, jogos igény, hogy ezeket különböző beszállítóktól minél gyorsabban és egyszerűbben utánrendelje.

A zentrada-n és a TradeSafe-n keresztül sok helyen lehetősége van, hogy „régi“ ajánlatkéréseket, ajánlatokat, és szállításokat felújítson, és a még szállítható termékeket Kosárba helyezze, kibővítse és egy új ajánlatkéréssel a rendelési folyamathoz újra indítsa.

 • - A TradeSafe-Rendelésbonyolítási portálon megtalálja a részleteket a lejárt ajánlatkérésekhez, ajánlatokhoz és rendelésekhez és egy kereső funkció segítségével termékre vonatkozó kereső szavak szerint keresni is tud.
 • - A MyZentrada Vásárlói-Cockpit-ban talál egy örök listát minden eddig megrendelt és még szállítható termékről felkínálótól függetlenül.
 • - A Vásárlói-Cockpit-ban közvetlen hozzáférése van a felkínálóhoz és ott látja az összes megrendelt termék listáját, hogy azokat más termékeket felvehesse rendelésbonyolításra a kosarába.
 • - A felkínálók Shopjában és Salesroomjában talál egy linket, amely tartalmazza személyes utórendelési listáját az összes már megrendelt és még szállítható termékről.
vissza

Hogy működik a vásárlás külföldről?

A zentrada biztosítja Önnek a hozzáférést az érdekes felkínálókhoz egész Európából és a TradeSafe-fel a kockázatmentes, egyszerű rendelésbonyolítást. A TradeSafe – Rendelésbonyolítás Önnek ugyanolyan, mint a belföldi és a zentrada-Team szívesen áll a rendelkezésére Magyarországon. A felkínáló a teljes kommunikációt automatikusan az anyanyelvén fogja megkapni és probléma jelentésével az adott nyelvű országos irodánk foglalkozik. A Chat-üzeneteknél használja anyanyelvét. Ez automatikusan lefordításra kerül.

Fontos: Adja meg közösségi adószámát (UID) a TradeSafe-rendszerben, hogy áfa-mentesen vásárolhasson Európából.
vissza

Hogy kommunikálok a külföldi felkínálóval?

A TradeSafe-bonyolítás automatikusan a mindenkori üzleti partner nyelvén történik. Az Ön Chat-bejegyzéseit kérdéseivel és válaszaival gombnyomásra lefordíthatja.

A termékekre vonatkozó kérdéseihez és a nagyobb rendelések speciális bonyolításához a zentrada/TradeSafe dolgozói az Ön országában szorosan együttműködve külföldi munkatársaival, telefonon szívesen állnak rendelkezésére.
vissza

Hogy tudok külföldről áfa nélkül vásárolni?

Európán belül elegendő cége érvényes közösségi adószáma (UID), hogy a külföldön keletkezett áfa-t és annak nehézkes visszaigénylését megspórolja.

Az közösségi adószámot a helyi adóhivatalban szerezheti be. Kérjük, adja meg közösségi adószámát és a hozzá tartozó hivatalos cég nevet és címet a zentrada hozzáférési- és számlázási adataiban. Külföldi felkínáló esetében győződjön meg arról, hogy a rendelési ajánlat tartalmazza az áfa-mentességet.
vissza

Hogy tudok én is a zentrada-n keresztül terméket felkínálni és eladni?

Informálódjon a zentrada oldal alján található „Információk eladók számára“ linken keresztül, vagy vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, hogy megtalálja az Önnek legoptimálisabb termékforgalmazási lehetőséget és reklámot a zentrada.network-n.

vissza

Hol tudom a belépési adataimat aktualizálni?

A MyZentrada – Vásárlói-Cockpit-on belül találja a „ zentrada-Account“ menüpontot fent jobbra és alatta a linket a belépési adatok módosításához. Kérjük, győződjön meg róla, hogy az üzletbonyolításokhoz az Ön e-mail címe mindig akutális és a TradeSafe-bonyolításhoz a számlázási- és szállítási cím a valóságnak megfelelő.


vissza